fbpx

Hoofdkussens

Bent u een rugslaper, zijslaper of buikslaper? Heeft u rug- of nekklachten? Het juiste kussen heeft een groot aandeel in een prettige nachtrust. Laat u daarom goed adviseren. Een goed hoofdkussen is letterlijk en figuurlijk een hoofdzaak en wordt nog vaak onderschat. Vaak horen we mensen zeggen; als hij maar lekker ligt. Dat is zeker belangrijk, maar naast dat een kussen lekker moet liggen, moet deze ook de juiste ondersteuning bieden aan zowel je hoofd als de bovenste rug- en nekwervels.

Bekijk het volledige assortiment 

Onze hoofdkussens

Hoe kies je het juiste hoofdkussen?

Welk hoofdkussen bij jou past hangt af van een aantal factoren, zoals jouw SLAAP-DNA®, het type matras waar je op ligt en je persoonlijke voorkeur voor de vulling. Bij Morgana bieden we je een ruime keuze in hoofdkussens. Zo kun je naast diverse hoogtes en vormen kiezen uit dons, latex, powefill, kapok of een combinatie van vullingen. Wil je zeker weten welk hoofdkussen het beste past bij jouw SLAAP-DNA®? Doe onze gratis slaaptest! Dan weet je in 8 minuten welk hoofdkussen past bij jouw lichaamsprofiel. Plan hier je slaaptest, onze slaapadviseurs helpen jou graag naar de beste persoonlijke slaapoplossing! Bij Morgana koop je al een kussen vanaf €27,- tot €199,-

Een greep uit onze merken

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren