fbpx

Kasten

De juiste garderobekast maakt de slaapkamer af. Naast stijlvol, is het prettig wanneer de kast over de juiste functionaliteit beschikt. Dat is uiteraard persoonlijk. Wij maken ook garderobekasten op maat zodat het zeker aansluit aan uw wensen. Zoveel mensen, zoveel smaken. Zoveel huizen, zoveel kasten. Het vinden van de juiste kast kan soms erg lastig zijn, vooral bij een gebrek aan inspiratie.

Op zoek naar een nieuwe kast?

Zoek je een houten kast, een variant met spiegelwanden of één van hoogglans wit? Geen punt, alles is mogelijk. Maar niet alleen de kleur of het materiaal is belangrijk. De indeling van de kast speelt een nog grotere rol. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Bij Morgana vind je specialisten die jou op verrassende en zeer efficiënte ideeën kunnen brengen!

Onze kasten

Schuifdeurkasten

Met een schuifdeurkast kun je oneindig veel kanten op. Van een standaardkast voor je kleding tot plafondhoge schuifdeuren waarachter een kamer schuilgaat, bij de Morgana kastenstudio kan het allemaal. Ook schuifdeurkasten die zijn behandeld met magnetische lak, die te behangen zijn of die je zelf kunt overschilderen behoren tot de mogelijkheden. En kies je voor een complete kastoplossing dan zijn er oneindig veel mogelijkheden om je schuifdeurkast in te richten.

Draaideurkasten

Geen kamer is hetzelfde, om nog maar te zwijgen van het feit dat smaken verschillen. Daarom hebben wij een breed assortiment draaideurkasten in onze winkels én bieden we maatwerk oplossingen. We hebben een speciaal kastenprogramma waarmee we een draaideurkast kunnen samenstellen die precies voldoet aan jouw wensen. Een schuine wand in je kamer? Geen enkel probleem! We kunnen elke draaideurkast samenstellen die je wilt. Omdat we graag rekening houden met jouw budget combineren we graag standaardoplossingen met maatelementen.

Inloopkasten

Is er een kamer over? Een gedeelte van de overloop of misschien een hoek op zolder? Dan is een inloopkast op maat misschien wel een goede en overzichtelijke oplossing voor deze ruimte. Zowel voor kleine als grote ruimtes hebben we prachtige en betaalbare inloopkasten op maat. Laat je inspireren op de site of in de winkel.

Een greep uit onze merken

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren