fbpx

Acties

Op deze pagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Auping Zwoele Zomerweken

Bij Morgana De Best-Noy hebben we nu stralend zomervoordeel op ons hele Auping assortiment tijdens de zwoele zomerweken. Ontdek het zomervoordeel in Boxmeer.

Het stralend zomervoordeel is geldig t/m zondag 4 september 2022.

Hulp nodig bij de keuze van jouw bed, boxspring, bedbodem of matras? Kom dan naar Boxmeer, en ervaar het deskundige en eerlijke advies.

Deze actie is een samenwerking tussen Auping en Morgana De Best-Noy Boxmeer.

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Jubileum korting Morgana

Morgana 35 jaar

Al 35 jaar gaan we samen met onze klanten op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing. Een slaapoplossing afgestemd op hun eigen lichaamsprofiel, zodat ze kunnen genieten van een optimale nachtrust en zo het maximale uit hun dag kunnen halen. Om deze mijlpaal te vieren gelden in de maand maart onze Jubileum Deals. Wil je dit ook bereiken, kom naar één van onze winkels en profiteer van onderstaande jubileum acties.

Momenteel gelden de volgende jubileum acties*:
– Voordeel op Morgana boxsprings
– Tot 35% jubileumkorting op divers bedtextiel (let op: acties op bedtextiel kunnen per winkel verschillen)
– 35% jubileumkorting op ons Zitsupport of Sleepmate kussen
– 35% jubileumkorting op de Ergosleep®-tracker

Actievoorwaarden
*Bovenstaande jubileum acties zijn geldig bij aanschaf van een compleet slaapsysteem bestaande uit een bedbodem, matras(sen) en hoofdkussen(s). De jubileumacties zijn niet geldig i.c.m. overige acties of kortingen.

jubileum

Showroommodellen tot 50% korting

Bekijk deze modellen live in onze showroom in Boxmeer.