fbpx

Acties

Op deze pagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Upgrade Deals bij Morgana

Met de juiste ondersteuning vanuit jouw bed kom je al een heel eind als het gaat om goed en gezond slapen. Maar om echt optimaal van je nachtrust te kunnen genieten, is het ook belangrijk om na te denken over jouw dekbed. Jouw ideale dekbed moet passen bij jouw comforteisen en het complete bed. Een niet passend dekbed kan namelijk de optimale werking van je matras of hoofdkussen tegen gaan. Bovendien is het goed om een zowel een zomer- als een winterdekbed te hebben.

Ook een topper draagt bij aan jouw slaapcomfort. Wist je dat een topper zo’n 7 jaar meegaat? Daarna is het tijd voor een upgrade. Met de Upgrade Deals van Morgana profiteer je van mooie voordelen. Kom naar Boxmeer voor jouw upgrade deal!

Morgana Boxspringsets

Profiteer van de setkortingen op de Sync Support Zone boxsprings type 2000 en 6000 van Morgana van maar liefst 25%. Superieure prijs-kwaliteitverhouding boxsprings voor een heerlijke nachtrust.

Klik op de link voor de folder met lopende aanbiedingen:

Textielbon kado bij Viking Beds of Sweden Boxsprings

Bij aankoop van een heerlijke Viking Boxspring krijgt uit tijdelijk een kortingsbon voor textiel ter waarde van 10% van het orderbedrag.

Showroommodellen tot 50% korting

Bekijk deze modellen live in onze showroom in Boxmeer.

Showroommodel Leopold

Gestoffeerd ledikant met gecapitonneerd hoofdbord om een lattenbodem of spiraalbodem in te plaatsen. Praktische stoffering. Afmeting 180×200. Van eur 1389,- NU 1049,-

Showroommodel Monmartre

Slaapkamer 180×200 incl. betonlook achterwand en 2 eiken hangkastjes

Van 2184,-  Voor        1495,-