fbpx

Matrassen

Een goed matras geeft de ondersteuning van de bodem op de juiste manier door en moet voldoen aan jouw persoonlijke comforteisen. Ieder mens is anders en heeft ook zo een eigen voorkeur. Slaapt je partner het liefst op een zo zacht mogelijk matras? En houd jij juist van een beetje stevigheid? Als blijkt dat jouw ideale matras afwijkt van die van je partner, dan hebben we verschillende oplossingen om ze perfect op elkaar te laten aansluiten. Daarnaast kunnen we ook gestoffeerde matrassen leveren, geheel in stijl met jouw bodem.

Ieder zijn eigen voorkeur

Ieder mens is anders en heeft ook zo een eigen voorkeur. Slaapt je partner het liefst op een zo zacht mogelijk matras? En houd jij juist van een beetje stevigheid? Als blijkt dat jouw ideale matras afwijkt van die van je partner, dan hebben we verschillende oplossingen om ze perfect op elkaar te laten aansluiten. Daarnaast kunnen we ook gestoffeerde matrassen leveren, geheel in stijl met jouw bodem.

Typische tijk

Als we het hebben over kwaliteit, dan zit het vooral in de details. Neem de overtrek van de matras, de matrastijk. Die zijn er in vele verschillende soorten en maten met diverse eigenschappen. De Alpura tijk is gebreid, waardoor het extreem flexibel is. De vulling van de tijk is uitgevoerd met vezels die het vocht verdelen, waardoor het matras nooit klam aanvoelt. Daarnaast heeft het een probiotische werking die huisstofmijt tegengaat en zelfzuiverend is!

Bescherm je matras

Met matrasbeschermers en moltons behoud je de kwaliteit van de matras gedurende de gehele levensduur. Zo verdwijnt transpiratievocht niet allemaal in je matras, maar vangt de molton het meeste op. Die bescherming is dus ook schoner en hygiënischer. Met een matrasbeschermer zorg je er voor dat de matras niet van de lattenbodem glijdt bij het draaien. Het zorgt voor ventilatie tussen bodem en matras en beschermt het ook tegen slijtage.

Vergeet ook niet regelmatig je matras te draaien en te keren (zo eens in de 3 maanden) om de drukpunten over je gehele matras te verdelen en de veerkracht te behouden. Zo voorkom je kuilvorming en verleng je de levensduur van je matras!

Een greep uit onze merken

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren