fbpx

Ledikant Bronx

Bronx

  • Ledikant met eiken gefineerd en verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Ledikant is standaard verkrijgbaar op comforthoogte
  • Dit ledikant kan ook besteld worden in extra lengtematen zoals 160×210, 160×220, 180×210,180×220
  • Uitvoerbaar met bijpassende nachtkasten, commodes en linnenkast
  • Het hoofdbord kan uitgerust worden met een handige USB-aansluiting en stopcontact.

100% Duurzaam ledikant

De productie van het ledikant Bronx gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.

Meer dan 90% van onze productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee we de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. Dit doen we omdat we goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lageloonlanden.

Plan een afspraak voor een slaaptest

Weten wat u mooi vindt is één ding, maar weten wat uw lichaam echt nodig heeft om optimaal tot rust te komen en weer op te laden is nog niet zo eenvoudig. Het is ook afhankelijk van verschillende factoren zoals uw lichaamsbouw, gewicht en favoriete houding. Vul het formulier in zodat wij u spoedig een slaaptest in kunne plannen. Of kom gerust eens langs met uw vragen of om inspiratie op te doen. Slecht ter been maar komt u wel graag een bezoekje brengen aan de winkel? Geef dit aan en wij komen u ophalen en brengen u weer thuis.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.